Саша Московчук

Привіт!

Мене назвали Саша, з цим і живу вже 31-й рік. Минулі 10 років були наповнені подорожами, переміщеннями, волонтерствами, проживанням та роботою — і це все минало в дорозі. Відчуття двоякі, ніби і розлучення та прощання, кожного разу як треба вирушати далі, але і нова зустріч, яка окреслює майбутній шлях.

Зараз він мене привів в Карпати. Гори й хребти манять та здаються такими знайомими, що можна ходити навпростець, потоком вгору, розуміючи і відчуваючи кожен камінь, заглиблюючись в вологу зелень пралісу. Не люблю ходити одними й тими ж стежками. Пам’ятання минулого досвіду дає бажання поділитись ним з іншими. Можна назвати це ходінням за думкою; слуханням навколишнього, коли кожен своєрідний звук дає все нові і нові здогади про його автора.

Мої проекти тісно пов’язані з простором Хата-Майстерня. Одним словом, вони базуються там на Прикарпатті, в гуцульському селі Бабин. В лісах і на полонинах Сокільського хребта, який є частиною Національного природного парку з буковими, смерековими та модриновими лісами.

Власне, події які відбулись:

Проекти

Хата-Майстерня // Khata-Maysternya — Дім у горах, де ти можеш провести свій захід

 facebook (1)  

Відгуки